A Wash System Kft. autómosó berendezések forgalmazója és üzemeltetője.


Cégünk az EUROWASH  által gyártott önkiszolgáló autómosó berendezések kizárólagos importőre.

Az Eurowash Kft. 2007 óta jelen van a piacon. Fő tevékenysége az érintés nélküli autómosók gyártása. Eszközeink kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, ami révén azok szilárd és megbízható megoldást nyújtanak. Mindegyik egyedi módon igazodik az ügyfelek igényeihez és a helyi feltételekhez. Az autómosók gyártásánál a legmagasabb minőségű alkotóelemeket használjuk, úgy mint: Hawk pumpák, Siemens motorok, ABB frekvenciaváltók, AoSmith vagy ACV kazánok, Asco mágnesszelepek, Dosatron vegyi adagolók. Készülékeinkben rozsdamentes acélból készült komponenseket használunk a mikropor elosztók, számítógépek és az alkatrészek kialakításában.
Üzletpolitikánk a ügyfeleinkkel való hosszútávú és tartós üzleti kapcsolat kiépítésén alapul.
A siker alapja és a mi legnagyobb erősségünk szakképzett, jól képzett mérnöki csapatunk. Ügyfeleink részére szakértői tanácsadást és szolgáltatást nyújtunk.
 

Cégünk ajánlata magában foglalja a professzionális porszívókat, a mosókeféket és az autómosó sok más alkatrészét is. Mindezek mellett kiváló minőségű vegyszereket kínálunk mosáshoz. Az elmúlt néhány évben az ügyfelek tanúi voltak cégünk átalakulásnak. A foglalkoztatás több mint négyszeresére nőtt, megnyílt egy termelőüzem professzionális berendezésekkel a vágás, hegesztés és összeszerelés területén. Amellett, hogy növekedtünk a nyugati piacokon, megnyitottuk az Eurowash Sp. o.o. -t Moszkvában, Oroszországban. A Litvániában, Lettországban, Fehéroroszországban és Szlovákiában történő terjeszkedés révén szerezzük következő üzleti partnereket, és egyre ismertebbé és hitelesebbé válunk a piacon. Üzletpolitikánk a ügyfeleinkkel való hosszútávú és tartós üzleti kapcsolat kiépítésén alapul. A siker alapja és a mi legnagyobb erősségünk szakképzett, jól képzett mérnöki csapatunk.

A Wash System Kft. vállalja, a gazdaságos, környezetkímélő önkiszolgáló autómosók telepítését, melyet a legújabb technológiával és a környezet védelmi előírásoknak megfelelő vegyszerekkel biztosítunk.

Miért válassza a Wash System Kft. autómosóját?

  • megbízható technológia
  • ár – érték arány
  • rövid megtérülési idő
  • gazdaságos működés
  • teljes körű kivitelezés
  • teljes kiszolgáló rendszereket (porszívók, szőnyegmosók, kompresszorok, stb.)
  • opciós felszerelések
  • alkatrész raktár
  • szerviz háttér

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: 

KLIKK A LOGÓRA !

 

 


 

WASH SYSTEM Kft. 2011 Minden jog fenntartva!
made by: SPInet